By Mölle linnen is 100% natuurlijk en heerlijk zacht. Duurzaam gemaakt in Europa met respect voor de aarde van de beste kwaliteit Linum Usitissimum, oftewel vlas. Perfect voor een zachte natuurlijke uitstraling in je huis. Na de vlasoogst gaat één van Europa’s oudste linnenweverijen voor ons aan de slag. Een traditioneel bedrijf met meer dan honderd jaar ervaring. Het hele proces - van vlas tot linnen - wordt hier gedaan. Je ziet het vakmanschap terug in de fijne geweven linnen stoffen. Speciaal voor ons chambray geweven, wat onze linnen stof een eigen unieke uitstraling geeft.

Omdat vlas een natuurproduct kan de kleur per oogst een beetje variëren waardoor je de bijzondere levendige look krijgt. Linnen wordt bij gebruik alleen maar mooier en zachter. Daar heb je veel plezier van!

By Mölle linnen kleuren

1. Sage - chambray geweven saliegroen en off white garen. Een zachte, natuurlijke tint. Makkelijk te combineren met alle andere linnen kleuren uit onze collectie. Varieert met lichtinval en setting van saliegroen naar grijs. Eén van de favorieten voor linnen gordijnen.
2. Olive - deze mooie groene tint is geïnspireerd op de bladeren van de olijfboom. Een rustige, natuurlijke tint die je goed kan combineren met lichte tinten als misty grey en sage.
3. Misty grey - chambray geweven met lichtgrijs en off white garen. Lichtgrijs met een subtiel blauwe ondertoon, één van onze klassiekers.
4. Pebble - chambray geweven met grijs en off white garen. Een zachte, tijdloze grijze tint.
5. Slate - geweven met donkergrijs garen. Een mooie, diepe donkergrijze tint geïnspireerd op de prachtige structuur en kleur van leisteen.
6. Flax - chambray geweven met ongeverfd vlas en off white garen. Een natuurlijke aardse tint in de meest pure vorm.
7. Sea shell - chambray geweven met een lichtbeige en off white garen. Een natuurlijke tint die mooi te combineren is met al onze andere linnen kleuren. Ook een favoriet voor onze linnen gordijnen!
8. Hazel - chambray geweven met cinnamon en off white garen. Een warme, aardse tint die je heel goed kan combineren met cinnamon en grijze of blauwe tinten.
9. Cinnamon - geweven met cinnamon garen. Een rijke aardse tint vol karakter. Mix het met hazel, grijze en blauwe tinten voor een warme sfeer in je huis.
10. Blush - chambray geweven met lichtroze en off white garen. Blush is een licht, poederig roze. Mix het met cinnamon en hazel of geef je kamer een zachte touch in combinatie met pink salt en terra.
11. Pink salt - chambray geweven met roze en off white garen. Pink salt is een zachte aardse tint en een enorme favoriet. Mooi in combinatie met alle andere linnen kleuren uit onze collectie.
12. Terra - deze diepe, warme tint staat heel mooi in combinatie met blush en pink salt. Mix het met sea shell of wheat voor een natuurlijke sfeer en met een accent in honey geef je je kamer een zomers accent.
13. Wheat - chambray geweven met warm beige en off white garen. Deze natuurlijke kleur staat heel mooi bij honey en koelere tinten als misty grey, pebble en slate.
14. Honey - honey is een warme honingkleurige tint die doet denken aan eindeloze Indian summers. Combineer het met wheat en slate of geef je kamer een extra natuurlijk accent in combinatie met blush, pink salt en terra.
15. Indigo - een diepe, indigo blauwe tint. Prachtig als hele set, of in combinatie met lichtere tinten als misty grey, sea shell en cloudy blue.
16. Cloudy blue - chambray geweven met faded blue en off white garen. Mooi in combinatie met indigo en lichtere tinten zoals flax en sea shell.

17. Pure white - puur wit linnen beddengoed, rustgevend, tijdloos en altijd mooi.

18. Warm white - en mooie roomwitte tint, makkelijk te combineren met alle linnen kleuren.