By Mölle linen

 

Natural materials

Al onze producten zijn gemaakt van natuurlijke materialen. We gebruiken ongeverfde wol van schapen uit Zweden en Noorwegen die met zorg gehouden worden. Het vlas voor onze linnen collectie groeit langs de Atlantische kust en voedt het land. En we hergebruiken oude spijkerbroeken voor nieuwe unieke producten voor in huis.

European craft

Echt vakmanschap is niet te evenaren. Producten gemaakt door mensen met liefde voor hun vak. Daarom werken we met Europese spinnerijen, weverijen en andere ambachtslieden. We zoeken ze regelmatig op en werken samen om op verantwoorde wijze tot de beste kwaliteit producten te komen.

Conscious living

We maken bewuste keuzes. Voor de materialen die we gebruiken, de productiemethoden die we inzetten en de mensen waar we mee werken. Duurzaamheid en innovatie staan voorop. We staan niet stil en zoeken altijd naar verbeteringen die een positieve impact hebben op onze omgeving.

 

 

Divider

By Mölle team

 

Team

 

By Mölle is opgericht in 2011 door de zussen Eveline en Marianne Maat. "We maken pure, tijdloze producten voor iedereen die bewust in het leven staat. By Mölle is het resultaat van jaren dromen en onze passie voor design en interieur, gecombineerd met de ambitie om bij te dragen aan een duurzame wereld."